Sindsdien is Aiden niets dan het spreekgestoelte van Rusev

RyRyLloyd u

EMG21011 is 5 uur geleden ingelast

Kan ik je naar zijn moncler nederland monclersale run in ICW verwijzen, waar zijn rivaliteit met de echte beste Jack Jester (met af en toe een pubpartijtje), ruzie met Grado (een van de beste recente underdogverhalen imo) en de moncler jas dames daaropvolgende vete tussen het bedrijf zelf en Drew Black? moncler jassen dames sale Labelgroep (een soort van Schotse nWo die cool leek als de hel) moncler jassen heren sale die leidde tot moncler jassen heren een geleidelijke ineenstorting en Drew steeds enigszins een Dark Messiah voor het bedrijf werd in zijn eigen geest.

Ik begrijp de saaie kritiek volledig zoals ik het zelf soms over Drew voelde, maar ik denk dat moncler jassen outlet dat vooral te danken is aan boeken. Veel bedrijven op zijn indy-run zagen het feit dat hij moncler outlet https://www.monclersale.nl uitzonderlijk goed tekende en brachten moncler jassen dames hem gewoon binnen als een HOTTEST FREE AGENT GENERIC BADASS, dat een beetje ongenspireerd lijkt. Met de juiste boeking en een creatieve moncler heren afdeling die echt waardeert en begrijpt wat hij naar voren brengt, kan hij een enorme moncler jas outlet troef zijn.

JustATributeCCRen Dupree Can Suck A Dick

3 pointssubmitted 4 dagen geleden

Welnu, om je argumenten te weerleggen, moncler sale hebben Rusev en Aiden moncler jassen sinds 9 januari niet echt een tag-match gehad. Sindsdien is Aiden niets dan het spreekgestoelte van Rusev geweest en had moncler dames vr de moncler jas heren ARMBAR op zondag geen wedstrijd meer gehad sinds 27 februari. Aiden is overgestapt naar de rol van Rusev’s manager die af en toe worstelt en de precieze rol van Lana vervult voordat de twee moncler jas dames sale werden gesplitst.

En sinds je het ter sprake 2018 moncler bracht, maakte Lana haar in het ringdebuut op Mania 32 en bleef Rusev maandenlang tot zijn blessure beheren, dus dat punt is niet duidelijk.

2 pointssubmitted 4 dagen geleden

Aiden English is een professionele worstelaar die worstelt op wekelijkse shows, hij associeerde met Rusev niet alleen als manager, maar ook als een capabele moncler outlet worstelaar naast hem. Lana kan dat doen naast Rusev tijdens een wekelijkse show, vandaar waarom ze geen tag team-partner is. Ze was nooit een moncler jas sale tag team-partner in de loop van drie jaar.

Lana was nooit een worstelaar terwijl hij bij Rusev was. Ze moncler uitverkoop was voor de overgrote meerderheid moncler outlet sale van de tijd bij hem een moncler jas heren sale ??manager. Toen ze worstelde, had het niets met Rusev te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *