Hynix zal naar verwachting lagere kwartaalresultaten

Seoul-aandelen instellen voor flat open

SEOUL, 21 juli (Reuters) Seoul-aandelen kunnen donderdag binnen een moncler jassen dames beperkte bandbreedte moncler outlet worden verhandeld, moncler outlet sale waardoor de vlakke finish van Wall Street wordt gevolgd, aangezien de moncler sale schuldproblemen bij Europa blijven hangen.

Europa-kwestie blijft een knelpunt voor de aandelenmarkt, moncler jas sale zegt Oh On su, een moncler jassen heren marktanalist bij Hyundai Securities.

De leiders van de eurozone zullen elkaar op 2018 moncler donderdag ontmoeten moncler jas dames sale om te proberen een tweede steunronde voor Griekenland online website af te ronden en verdere besmetting van de schuldenproblematiek in de regio tegen te gaan.

Nu het winstseizoen in volle gang is, zijn de nummer 2 geheugenchipmaker Hynix Semiconductor en de flatscreen-maker moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl LG Display gepland om de resultaten voor het tweede kwartaal aan te kondigen. aandelen gesloten weinig veranderd op woensdag moncler jas dames een dag na de beste moncler jas heren rally van Wall Street sinds maart, omdat moncler jassen dames sale zorgen over de naderende moncler jassen schuldplafondtermijn de hogere dan verwachte inkomsten bij Apple Inc overschaduwden.

De Korea Composite Stock Price Index (KOSPI) sloot 1,16 procent op 2.154,95 punten.

HYUNDAI ZWARE INDUSTRIE De grootste scheepsbouwer meldde een daling van 10 procent in de bedrijfswinst van het tweede kwartaal, onder druk van een prijsstijging op stalen platen en een trage verkoop in dergelijke moncler jassen outlet niet-kernactiviteiten zoals elektrische systemen.

HANA FINANCILE GROEP Hana zei na de alarmbel van moncler jas outlet woensdag dat de nettowinst in het tweede kwartaal meer dan verdubbelde moncler uitverkoop ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar geleden dankzij de lagere voorzieningen voor slechte leningen.

HYNIXDe wereld No.2 computergeheugen-chipmaker is van plan om de kwartaalwinst op donderdag bekend te maken. Hynix zal naar verwachting lagere kwartaalresultaten rapporteren, omdat de groei van PC-zendingen zwakker moncler nederland wordt en de vooruitzichten voor de consumentenvraag somber blijven vanwege de wereldwijde economische onzekerheden.

LG DISPLAYDe maker van het flat screen zal naar verwachting moncler heren het derde opeenvolgende kwartaalverlies boeken, omdat de achterblijvende vraag van televisiemakers opweegt tegen de moncler dames brullende groei in de verkoop aan zijn belangrijkste tablet- en smartphone-schermkoper, Apple Inc.

KEPCOState-runprogramma Korea Electric Power Corp kan stijgen na een mediabericht dat de ministeries zijn overeengekomen de elektriciteitstarieven volgende maand gemiddeld moncler jassen heren sale met 4,9 procent te moncler jas heren sale verhogen. (Reporting by Ju min Park; Montage door Jonathan Hopfner).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *